Code of Conduct

--- Kjedelig-modus ---

Om code of conduct

Code of conduct er engelsk for konduktørkode. Som løst oversatt betyr åssen du oppfører deg i kjellerstua mi. Jeg har noen kjappe regler for at vi alle skal trivas jæskli godt.

reglær

#0. Om du trenger et passord

Trengæru å komme deg inn på soverommet til Tommy for å bomme en Redbull? passordet er capsene

#1. Sneipestumping

Det er ille nok at dama mi Alfhild stumpær sneipane sine i sofaen min, om ikke du skal gjørra det også. Derfor foreslår jeg at du stumpærem ut det bitte lille vinduet i kjellerstua mi, oppi det gamle syltetøyglasset på utsida der. Nå som Kjellerstua blir virtuell gjelder dette mest for foredragsholderne, da, men plis: Oppi glasset.

#2. Det er kun tillatt med sennep fra Bergbys

For dere som er nye på streams fra Porsgrunn: Det er ikke lov å spise annen sennep enn Bergbys-sennep mens man ser på stream. Okidoki?

#3. Om Horg må drite, la han gjøre seg ferdig

Det hendær av og til at bikkja mi Horg forvillær seg ned i kjellerstua, helst for å parkere ei lita brun buss i hjørnet, om du skjønner hva jeg mener. Ser du det over webkammen, frykt ikke. Han har gjort det i årevis.

#4. Det er ikke lov å være frekk mot andre

I Porsgrunn, og spesielt i kjellerstua mi, så er det kun lov å krangle om én ting. Og det er postkassestativ. Prøv å hold en sivilisert tone i online-chatten.

#5. Ikke noe seksuelt

Samma hvor mye du elsker Cowboy Laila eller Sputnik; ta det i en annen chat.