Om gjesten

Anne-Rime Fersken

Skaperen av Grafs! - din private navlelo-tracker.


Primus motor for Skiens utviklerkonferanse LoftJS.


Skills:

  • Ganske ivrig i lat daffJS-utvikling
  • Har blått belte i krepp i Skienskarate (klapsing og lugging)
  • Kjent for en plugin til rammeverket HarryHole.js

Anne-Rime Fersken starta sin karriere med en bemerkelsesverdig plugin til rammeverket HarryHole.js. Pluginen lar deg embedde videoer fra det sosiale nettverket Knebrevet, og ble umiddelbart hyllet som tidenes HarryHole-plugin.

Det var i fjor at Fersken først pitchet sin nyeste app-idé; navlelo-trackeren Grafs!

- Hvem lurer vel ikke på hvor mye navnlo man har i navelen? spør Anne-Rime undrende ut i løse lufta.

- Det må da være et allment problem, som jeg kan fikse gjennom kode!

Til å være en såpass lat daffJS-utvikler har Fersken faktisk stablet på beina en av Grenlands største utviklerkonferanser, i Porsgrunns erkerival Skien. LoftJS starta i Anne-Rimes loftstue, og har de senere år blitt avholdt i Anne-Rimes loftstue, men også litt ut i trappa, ned mot andreetasje der, og med et par ståplasser inne på loftsdossen. Det er det vi i Grenland kaller Vekst i Grenland!

At hun i det hele tatt gidder å delta på Kjellerstua er å anse som er reklamestunt, så langt Kjellerstua erfarer, og for ordens skyld opplyser vi om at Kjellerstua dekker bompengene hennes begge veier, og en Family Dinner-meny på Barry-BS.

Slik tracker jeg navlelo, med daffJS Native og KlosettSkript

Slik tracker jeg navlelo, med daffJS Native og KlosettSkript

Tidspunkt

  • 10:30-11:00

Vil du bygge en app? Men vil helst at den skal være en nettside?

Da er dette foredraget for deg! Med enkle grep skal jeg vise hvordan du kan bruke daffJS-Native, som kompilerer til HTML4, til webapp-bygging. Mest web, ikke så mye app, altså.

Og om du er ekstra interesert i navlelo, ja da kan du lene deg tilbake og grafe litt under foredraget. Du kan nemlig bli med og bygge din egen navlo-tracker. Pass på at du ikke tømmer navelen før foredraget, bare!