Om gjesten

Patty Fjell

Administrerende direktør, Kodeskill-padda Sikk. A/S

Skills:

  • Snakker flytende estisk og Kobolt
  • Egen Youtube-kanal med 9/11-teorier
  • Habil origami-artist med metallfolier

Patty Fjell har gjort seg bemerket i Porsgrunn i en årrekke, særlig gjennom stadig lenger kronikker i Porsgrunns Dagblad om manglende sikkerhet i kommunens stemmesystemer.

Kobolt-programmeren har blant annet vært en ledende skikkelse i konspirasjonsmiljøet som mener Porsgrunns nye dasskjerke, som ble bygd opp etter den gamle trekjerka ble pyrra bort i 2011, egentlig tapte avstemmingen i Porsgrunns Menighetsråd, men at kirketjeneren som var ansvarlig for stemme-laptoppen som ble sendt rundt i kjerkestua overså et par viktige fakta.

Patty havnte nylig i ordkrig med Porsgrunns stolte ordfører om nettopp dette temaet.

- Dette er pølsevrøvel! Jeg var selv i lokalet og overså stemmingen! Porselen vant! forklarer ordføreren.

Apropos brann: Patty Fjell driver sitt eget sikkerhetsfirma fra et loft over Kafé K, som etter brannen i 2018 ble enda mer ulevelig enn det allerede var. Men hverken rødvinsdunst, inngrodd sigarettlukt fra 80-tallet eller ren ut kullosforgiftning holder Patty unna tastaturet, som hun dundrer løs PD-kronikker på fra branntomta den dag i dag.

“Alt kan, må og skal hackes” er hennes mantra, som hun stadig roper etter intetanende grenlanditter med den hvite tinnfolie-hatten, som de senere år har blitt mer og mer kullsota, på snei.

Dra på deg tinnfolie-hatten og bli med på foredrag!

Slik gikk kjerkevalget i dass 🚽

Slik gikk kjerkevalget i dass 🚽

Tidspunkt

  • 10:30-11:00

Fjell skriver: Har du noen gang traska opp kjerkebakken og tenkt: HVORDAN I SCHVARTE H*LVETE ER DETTA MULIG!? Det har jeg. Jeg trasker opp der støtt og stadig, og tenker dette hver bidige gang, gjerne høyt, om det er folk tilstede som kan høre meg.

Dasskjerka i Porsgrunn ble bygd etter en årelang debatt, og avgjørelsen tatt ved det som skulle være Porsgrunn kommunes stolte øyeblikk med premiere på deres digitale valgsystem VALGOMATO EKSPRESS 1.0. Det ingen hadde fortalt dem, var at VALGOMATO EKSPRESS 1.0 var like sikkert som brannsikringa på den gamle trekjerka.

Greit nok at systemet deres var en Flash-applikasjon bygd inn på Toms Hosting sin Nils-serverteknologi - der er det lite å sette fingeren på. Men visste du at Chromebook-en kjerkerådet hadde lånt fra Borge Skole for anledningen ikke hadde hverken tastaturbeskyttelse eller ekstern mus!? Og at det ble servert wienerbrød fra hipsteriet Harmoni Håndverksbakeri? ER DU KLAR OVER HVOR MYE GLASUR FREDRIK PUTTÆR PÅ DE WIENERBRØDA!?

I detta foredraget går jeg gjennom alt som gikk galt under kjerkevalget, fra den første kaffeskvetten traff tastaturet til den siste dråpa med glasur sank ned i printer-porten. For det er åpenbart at det var et HELT annet materiale enn PORSELEN som EGENTLIG vant denne avstemminga.