Praktisk info

informasjon om det praktiske

Kjellerstua mi ligger nedi kjellern min på Hovenga, rett med Maccer'n. Eller "Emmse Dånald", som humoreliten her i byen kaller det.

Nå spiller det plutselig ikke så mye rolle lenger, etter at koronaen ble smugla over kommunegrensene av de skitne folka oppi Skien. Men jeg hadde liksom budsjettert med denna konferansen for å holde prisane på Carl-serverne mine nede, og fått støtte fra Robin Foss og gode greier, så vi gønnær på!

Dette blir altså Porsgrunns første konferanse over "virtuell virkelighet" (VV). For de av dere som fikk med dere slalåm-simulatoren som ble satt opp på rådhustorget i '94; det er noe ala det. Bare ikke med like mye veiving opp og ned og fram og tilbake, pluss at Robin Foss ikke står på utsida og selger pølsær med Bergbys så du garantert spydde ned samtlige blomsterpotter på vei nedover Storgata.

Opplevelsen minner kanskje mer om ei midt på treet film på Charlie - bare i mye dårligere kvalitet og på en mye mindre skjerm og med mye mindre spennende historie og helt uten Fox og Krakkle. Så du den der heksefilmen i 1999? Den om heksa oppå Dansesletta, filma av visepresidenten i Porsgrunn Pils og Parkinson? Sånn! Sånn blire.

💾 For hjelp til å sette opp videoutstyret i vedboden eller utedassen eller hvor enn du har hjemmekontoret ditt, anbefaler vi å ta ei preik med Porsgrunn Dataklubb.

💾 Videokameraene i kjellerstua mi blir mekka av VHS Klubben i Porsgrunn.