Slik overtaler du sjefen

gode argumenter

Syns du det er vrient å be sjefen om ei hel dag fri? Som også kostær sjefen din noen lappær i billettutgiftær? Når sjefen din veit jæskla godt at du ikke kommer til å lære noe du egentlig har bruk for uansett? Null stress - her har du noen argumenter!

📢 "DET HANDLÆR OM Å LÆRE! Jeg kan skrive om hele dritten i KlosettSkript når jeg er tilbake igjen! Hvorfor? Ikke spør hvorfor! Det handlær om å ha noe å skrive om på bloggen vår!"

📢 "DET HANDLÆR OM Å BLI INSPIRERT! Jeg hælær ikke å finne på noe kule greier når jeg bare stirrær ut på den samme trøtte elva hele dagen! At jeg ikke har kommet med en god idé på fem år handlær ikke om meg, det handler om deg!"

📢 "DET HANDLÆR OM AT JEG IKKE SKAL SLUTTE! Er du klar over hvor sjukt attraktiv jeg er, eller? Ikke sånn reint fysisk, neida neida, men på arbeidsmarkedet her i Grenlands-området! Hydro trengær flere titalls nye utviklerær de neste ti årene!"

📢 "DET HANDLÆR OM Å MINGLE! Åssen skal jeg vite hva konkurrentane våre i Beha-kvartalet kodær om jeg ikke møter'i, hæ? Jada jada, det blir en VR-konferanse, men det blir chat! Og Facebook-event, sikkert! Jeg kan spørre der! "